SporkDesign | Be om offert
SporkDesign Webbproduktion en webbyrå i Gävle som specialister sig på WordPress hemsidor. Anlita oss för ditt nästa projekt för ett fast lågt pris.
wordpress, hemsida, webbdesign, webbproduktion, företag, tjänster, gävle, grafik, logodesign, design, webb, web, billig, domän, webbyrå, sökmotoroptimering, seo, google analytics, responsiv,
19153
page,page-id-19153,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Vi ser fram emot ett samarbete
VÄLJ OSS SOM DIN WEBBLEVERANTÖR

För att göra en förfrågan ber vi er fylla i vårt pdf-dokument. I detta besvarar ni några frågor och beskriver lite mer ingående vad det är ni vill ha hjälp med från oss. När ni känner er nöjda så bifoga dokumentet i ett mejl till offert@spork.se.

 

Välj att öppna PDF-dokumentet i Adobe Reader så kan ni fylla i det direkt på datorn. Dokumentet innehåller även vår prislista samt avtalsvillkor.

 

Ladda ner PDF-offert

p

SNABBT, ENKELT & BILLIGT

HUR VI GÖR VAD VI GÖR

Vi ska vara en heltäckande webbleverantör. Oavsett storlek på ert projekt eller ert företag så handlar vårt samarbete om att skapa förutsättningar för er att lyckas med er närvaro på webben. Till skillnad från andra webbyråer så behöver en hemsida från oss inte underhållas. Plattformen uppdateras löpande per automatik. Du slipper därmed kostsamma serviceavtal eller oväntade utgifter om det skulle bli tekniska problem med din hemsida. Vi säkerhetskopierar alltid vår produktion som du beställer så du slipper ytterligare kostnader om något händer. Väljer ni att arbeta med oss så kommer ni som kund även att ansvara för webbhotellet. Detta gör att om ni av någon anledning vill arbeta med något annat företag har ni möjlighet att göra detta utan någon form av uppsägning. Detta för att det ska vara så enkelt som möjligt för kunden.

IDÉ

Vad vill vi uppnå med vår hemsida.

SKISS

Vilka bilder och färger ska vi ha.

DESIGN

Hur ska hemsidan matchas mot oss.

UTFÖRANDE

Användarvänligt och säkert.

TEST

Vi fakturerar först när allt är på plats.

KLART

Snyggt, kostnadseffektivt och snabbt.